fbpx

ThuisBarista

Ontdek zelf de geheimen van de perfecte espresso, cappuccino en cafetièrekoffie!In snel tempo is er in Nederland – in navolging van Engeland en Scandinavië – een nieuwe koffiecultuur aan het ontstaan. Hoogwaardige espresso- en koffiemachines deden eerst in de horeca hun intrede, maar we zien deze apparaten inmiddels ook steeds vaker terug in de Nederlandse huishoudens. De Nederlandse koffiezetter ontwikkelt zich langzaam tot een heuse barista: een vakman in koffiezetten.

In Thuisbarista worden door de tweevoudig Nederlands baristakampioen Sander Schat de do’s en dont’s van het zetten van een uitgebalanceerde kop koffie stap voor stap uitgelegd. Van espresso tot cappuccino, van latte macchiato tot filterkoffie in een modern jasje. Internationale melangeurs maken u verder wegwijs in de keus van de juiste boon en koffieliefhebbers vertellen hun persoonlijke verhalen over hun favoriete koffie.

Dit boek biedt u de basisvaardigheden om een volleerde thuisbarista te worden. Ontdek de kunst van het koffiezetten en creëer uw eigen koffiesensatie!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ThuisBarista” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd