fbpx

Dualit handmolen met RVS conische maalschijven

Deze handmolen is zeer nauwkeurig en kan gezien worden als een zeer interessant alternatief voor een (veel duurdere) Commandante koffiemolen.
Koffie smaakt beter als het vers is en met Dualit’s handzame koffiebonenmolen maal je precies de juiste hoeveelheid bonen. Dit zorgt ervoor dat er geen afval is! Gebruik Dualit’s handzame koffiebonenmolen thuis of onderweg voor echt heerlijk smakende koffie, waar je ook bent.
Dualit’s handzame koffiebonenmolen heeft meer dan 40 maalinstellingen voor volledige controle. Hoe meer controle je hebt over het zetproces, hoe beter de koffie smaakt. Hierbij is de maling is een van de belangrijkste factoren.
De robuuste conische maalschijven zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor een molen die lang meegaat. Ze produceren geen warmte tijdens het malen, waardoor de smaak en het aroma van de bonen intact blijven.
Weeg eenvoudig uw koffiebonen in de container, verwijder het handvat en giet de bonen in de bovenkant van de molen. De handzame koffiebonenmolen is ook snel en gemakkelijk schoon te maken met een droge borstel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dualit handmolen met RVS conische maalschijven” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd