Geen producten in de winkelwagen.
Terug naar winkelGeen producten in de winkelwagen.
Terug naar winkelAltijd als een echte barista koffie willen zetten? Wil jij ook het maximale uit machine en molen halen? Dan is het verstandig je te verdiepen in de techniek van het koffie zetten. Met al onze machines is het erg eenvoudig om vieze koffie te zetten… het vergt een beetje ambacht, kennis en liefde om een prachtige espresso, cappuccino of latte te maken. In onze trainingen en opleidingen richten we ons op deze vaardigheden. Altijd inhoudelijk sterk, gericht op de praktijk én inspirerend!
Voor de koffie-liefhebber hebben we een aantrekkelijk aanbod trainingen om je vaardigheid op niveau te brengen. Leuk om te doen als je thuis een machine hebt (of overweegt om er een te kopen). De trainingen bestaan altijd uit een deel theorie en een deel praktijk. Zelf doen is het motto! Je kunt je opgeven per email (info@kbc-arnhem.nl) of een leuke tegoedbon kopen in onze webshop om cadeau te geven.
Altijd als een echte barista koffie willen zetten? Wil jij ook het maximale uit machine en molen halen? Dan is het verstandig je te verdiepen in de techniek van het koffie zetten. Met al onze machines is het erg eenvoudig om vieze koffie te zetten… het vergt een beetje ambacht, kennis en liefde om een prachtige espresso, cappuccino of latte te maken. In onze trainingen en opleidingen richten we ons op deze vaardigheden. Altijd inhoudelijk sterk, gericht op de praktijk én inspirerend!
Voor de koffie-liefhebber hebben we een aantrekkelijk aanbod trainingen om je vaardigheid op niveau te brengen. Leuk om te doen als je thuis een machine hebt (of overweegt om er een te kopen). De trainingen bestaan altijd uit een deel theorie en een deel praktijk. Zelf doen is het motto! Je kunt je opgeven per email (info@kbc-arnhem.nl) of een leuke tegoedbon kopen in onze webshop om cadeau te geven.
je leert alle vaardigheden om zelfstandig aan de slag te kunnen met je machine. De espresso-bereiding op basis van smaak zuiver krijgen, met maken van perfect melkschuim en het bereiden van de Italiaanse koffiekaart. Van ristretto tot de latte-macchiato. Aan het eind van de training maken we de machine schoon en bespreken we het onderhoud van de apparatuur. Na afloop ontvang je een samenvatting van de hele training die je thuis nog eens na kunt lezen. Deze training duurt 3 uur en kost € 59,- per deelnemer.
We gaan dieper in op de juiste afstelling van de koffiemolen. niet alleen extractie-tijd maar ook brew-ratio en smaak-profiel komen aan bod. Vertrekpunt is dat je je basis-vaardigheden onder de knie hebt. In deze training leer je het aroma van de espresso te verfijnen en na afloop heb je de koffiemolen volledig onder controle. Deze training duurt 3 uur en kost € 69,- per deelnemer.
Als barista laat je trots zien dat je het ambacht van koffiezetten beheerst door in elke cappuccino een prachtig figuurtje te schenken. Blaadjes (een ‘rosetta’) en hartjes zijn de kers op de taart als het om koffie gaat. Hoe je dat doet, leer je in deze workshop. Het vertrekpunt is dat je het juiste schuim kunt maken om mee te tekenen in de crema-laag van de koffie. We starten dan ook met een korte opfris-training melk opschuimen. Welke melk gebruik je en hoe doe je dat ook alweer? Als het opschuimen goed lukt richten we ons op de techniek van het schenken. Uit de losse pols wordt een figuur geschonken. na ruim twee uur oefenen onder begeleiding sluiten we af met een Latte-art wedstrijd. In ongeveer 3 uur tijd krijg je alle handvatten aangereikt om prachtige latte-art te gaan maken. De kosten bedragen € 69,- per deelnemer.
Ook trainingen en workshops zijn leuk om cadeau te geven en uiteraard te krijgen!
Koop een cadeaubon in onze webshop!
je leert alle vaardigheden om zelfstandig aan de slag te kunnen met je machine. De espresso-bereiding op basis van smaak zuiver krijgen, met maken van perfect melkschuim en het bereiden van de Italiaanse koffiekaart. Van ristretto tot de latte-macchiato. Aan het eind van de training maken we de machine schoon en bespreken we het onderhoud van de apparatuur. Na afloop ontvang je een samenvatting van de hele training die je thuis nog eens na kunt lezen. Deze training duurt 3 uur en kost € 59,- per deelnemer.
We gaan dieper in op de juiste afstelling van de koffiemolen. niet alleen extractie-tijd maar ook brew-ratio en smaak-profiel komen aan bod. Vertrekpunt is dat je je basis-vaardigheden onder de knie hebt. In deze training leer je het aroma van de espresso te verfijnen en na afloop heb je de koffiemolen volledig onder controle. Deze training duurt 3 uur en kost € 69,- per deelnemer.
Als barista laat je trots zien dat je het ambacht van koffiezetten beheerst door in elke cappuccino een prachtig figuurtje te schenken. Blaadjes (een ‘rosetta’) en hartjes zijn de kers op de taart als het om koffie gaat. Hoe je dat doet, leer je in deze workshop. Het vertrekpunt is dat je het juiste schuim kunt maken om mee te tekenen in de crema-laag van de koffie. We starten dan ook met een korte opfris-training melk opschuimen. Welke melk gebruik je en hoe doe je dat ook alweer? Als het opschuimen goed lukt richten we ons op de techniek van het schenken. Uit de losse pols wordt een figuur geschonken. na ruim twee uur oefenen onder begeleiding sluiten we af met een Latte-art wedstrijd. In ongeveer 3 uur tijd krijg je alle handvatten aangereikt om prachtige latte-art te gaan maken. De kosten bedragen € 69,- per deelnemer.
Ook trainingen en workshops zijn leuk om cadeau te geven en uiteraard te krijgen!
Koop een cadeaubon in onze webshop!
Voor een compleet overzicht van onze komende evenementen
kijk op onze Facebook pagina – klik hier
Hieronder een overzicht van onze komende workshops of kijk op onze Facebook pagina – klik hier
Hogeweg 1,
6881 EA Velp
Email: info@kbc-arnhem.nl
Of bel: 026 – 820 03 32